هدف از این مطالعه، بررسی نظام‌مند سیاست‌های جهانی مرتبط با تحول دیجیتال در آموزش و مدیریت و شناسایی مضامین کلیدی، چالش‌ها و رویکردهای سیاست‌گذاری در سطوح بین‌المللی، نهادی و ملی است. این پژوهش یک مطالعه مروری کیفی است که با استفاده از روش تحلیل مضمون انجا - کاظمی, الهام; سلیمی, فرهاد (یادگیری هوشمند و تحول مدیریت)
هدف از این مطالعه، بررسی نظام‌مند سیاست‌های جهانی مرتبط با تحول دیجیتال در آموزش و مدیریت و شناسایی مضامین کلیدی، چالش‌ها و رویکردهای سیاست‌گذاری در سطوح بین‌المللی، نهادی و ملی است. این پژوهش یک مطالعه مروری کیفی است که با استفاده از روش تحلیل مضمون انجام شد. جامعه پژوهش شامل مقالات علمی منتشرشده در پایگاه‌های Scopus، Web of Science، Springer و Google Scholar بود. نمونه‌گیری به‌صورت هدفمند انجام شد و از میان منابع موجود، ۱۲ مقاله که بیشترین ارتباط مفهومی با موضوع داشتند انتخاب شدند. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار Nvivo 14 تحلیل شدند و تا رسیدن به اشباع نظری، فرایند کدگذاری باز، محوری و انتخابی ادامه یافت. داده‌ها در سه سطح شامل سیاست‌های کلان جهانی، سیاست‌های نهادی و سیاست‌های اجرایی طبقه‌بندی شدند. نتایج نشان داد سیاست‌های جهانی تحول دیجیتال در آموزش بر سه محور اصلی متمرکز هستند: توسعه عدالت و شمول دیجیتال، استقرار نظام‌های داده‌محور، و تقویت ظرفیت‌های نهادی از طریق رهبری تحول‌گرا و فرهنگ دیجیتال. کشورهایی که بر توسعه مهارت‌های دیجیتال معلمان و رهبران آموزشی تمرکز داشته‌اند، در اجرای سیاست‌های یادگیری هوشمند موفق‌تر عمل کرده‌اند. همچنین، چارچوب‌های قانونی برای حفاظت از داده‌های آموزشی و سیاست‌های اخلاق دیجیتال در اسناد بین‌المللی نقش برجسته‌ای یافته‌اند. با این حال، شکاف دیجیتال و کمبود منابع فناورانه در کشورهای درحال‌توسعه همچنان از چالش‌های جدی محسوب می‌شود. سیاست‌های جهانی تحول دیجیتال در آموزش و مدیریت، بیانگر حرکت از آموزش سنتی به سمت نظام‌های یادگیری هوشمند و داده‌محور است. موفقیت این سیاست‌ها نیازمند هم‌افزایی میان فناوری، انسان و ارزش‌های اجتماعی است. طراحی سیاست‌هایی که عدالت آموزشی، پایداری و نوآوری را به‌طور هم‌زمان دنبال کنند، کلید موفقیت آینده آموزش دیجیتال در سطح جهانی خواهد بود.